Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

U kunt het formulier hiernaast invullen of u kunt naar het onderstaand mailadres zelf een email sturen:

klantenservice@energieoverstap.com

Over ons

Energieoverstap.com is een 100% onafhankelijke prijsvergelijking site voor energieleveranciers. Uiteindelijk bepaalt u helemaal zelf welk contract of energieleverancier bij u past. Energieoverstap.com biedt de mogelijkheid om gratis alle energieleveranciers te vergelijken op basis van verschillende criteria; soort stroom (groen of grijs), contractduur en uiteraard de prijs.

Waarom zou u voor ons overstap systeem kiezen?

Energie overstappen kan veel tijd en energie kosten, voor ons niet.

  • Wij hebben alle leveranciers met elkaar vergeleken en wij zijn 100% onafhankelijk. Wij tonen alleen de totaalprijzen, dus geen onverwachte verassingen voor u.
  • Alle energieleveranciers hebben meerdere contractvormen.
  • De getoonde contracten zijn nieuwe aanbiedingen, anders dan uw bestaande contract.
  • Overstappen naar een goedkoper energie contract van dezelfde leverancier is ook mogelijk.
  • 80% van de Nederlanders heeft een oud variabel contract dat direct opzegbaar is. U kunt dus direct overstappen.
  • Overstappen is een administratief proces, u hoeft verder niks te doen en u zal tussentijds ook niet worden afgesloten.

Vergelijk energie nu en zie of u geld kunt besparen > > >

Contactformulier

Stel uw vraag aan onze klantenservice. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Energie overstappen, opzeggen en afsluiten?

Met zoveel energie aanbieders en oneindig veel reclame waar we mee worden doodgegooid is het lastig beslissen. Zelfs voor ons. Wie moeten we nu geloven en wie maakt alle beloften nu daadwerkelijk waar? Wij baseren onze energie adviezen puur op prijs. Voor ons is dat de enige factor die betrouwbaar en meetbaar is namelijk. De goedkoopste energie leverancier hoeft niet per se de beste service te bieden namelijk. Dit laten we geheel aan over, want wij kunnen niet per consument oordelen hoe de ervaring is met een bepaalde energie leverancier toch? Het is net welke ervaring u heeft met een bepaalde energie leverancier met een bepaald probleem. Wij adviseren om via websites als Kassa en de Consumentenbond enige informatie te verschaffen over alle energieleveranciers in Nederland. Tevens kan het lonen om via een forum/discussieboard een onderwerp te starten om zo ervaring te lezen van andere consumenten. Vergelijk alle energie prijzen en stap direct over!