Bespaar geld met zonnepanelen!

Afgezien van de overduidelijke financiële voordelen van zonne-energie, zijn er ook andere voordelen om zonnepanelen aan te schaffen. Zonne-energie is absoluut de toekomst van energie. Tegenwoordig hebben veel huishoudens al zonnepanelen aangeschaft om zonne-energie te werken en profiteren ze van alle voordelen van de zon.

Hier zijn nog enkele goede redenen om zonne-energie te gebruiken en zonnepanelen aan te schaffen:

  • Verlaag uw energiekosten. Bespaar honderden euro’s  elk jaar
  • U krijgt de btw terug van de Belastingdienst
  • U krijgt geld terug bij salderen
  • Verhoog de waarde van uw woning
  • Zonne-energie is goed voor het milieu

 

Aangezien de elektriciteitstarieven stijgen, zijn de kosten van zonnepanelen nooit lager geweest. Schakel over op zonne-energie en bespaar op uw elektriciteitsrekening.

Als MeerMetMinder aanbieder kunnen wij u ook helpen met het verzorgen van groene leningen bij diverse aangesloten banken zoals ABN, Rabobank, ING, etc. Hierover kunt u informeren bij onze afdeling verkoop.

Wij zorgen voor het installeren van uw zonnepanelen. Maar we doen meer. Wij helpen u met het onderhoud en de administratie en adviseren u over uw energieverbruik.

Wij werken alleen met de beste fabrikanten en leveranciers van zonnepanelen. Alle leveranciers en fabrikanten worden periodiek getoetst. De zonnepanelen zorgen dus niet alleen voor schone energie naar zijn ook op milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze geproduceerd.

Ons enthousiaste team is dagelijks bezig met het adviseren en berekenen van zonnestroomsystemen, het voorbereiden van het werk en het uitleveren van de zonnepanelen. En dan nog natuurlijk de installateurs die door weer en wind bezig zijn met onze missie. Zodat u ook tijdens de installatie zich geen zorgen hoeft te maken.

Neem ons niet op ons woord, kijk wat onze tevreden klanten zeggen.

H. de V.
5/5

“Zowel de oriëntatie op, het bestellen als het installeren verliepen prima. Nu liggen er mooie panelen en vanaf het eerste moment hebben we eigen stroom en … loopt de meter de andere kant uit.”

P. J. E.
5/5

Zeer tevreden over de professionaliteit, accuratesse en snelheid van installatie van de zonnepanelen, de omvormer en bijbehorende aansluitingen op het net. Ook zeer tevreden over de hulp wat betreft het koppelen van de WiFi.”

R. W.
5/5

Vriendelijk personeel, goed geadviseerd, vakkundig en vlot geïnstalleerd met een veel kortere levertijd dan andere leveranciers, tegen een zeer aantrekkelijk tarief én er wordt een groot deel van de administratieve handelingen uit handen genomen (BTW-teruggaaf belastingdienst). Ik ben zeer tevreden en raad vrienden, familie kennissen en collega’sdie geïnteresseerd zijn in zonnepanelen dit bedrijf dan ook absoluut aan.