energieoverstap.com – Informatie

Overstappen van energieleverancier bespaart honderden euro’s!

energieoverstap.com biedt u de mogelijkheid om simpel en snel over te stappen van energie leverancier. Direct overstappen naar een goedkopere leverancier kan bij uiterste gevallen zelfs 650 euro besparen op jaarbasis!

Waarom zou u voor ons overstap systeem kiezen?

Energie overstappen kan veel tijd en energie kosten, voor ons niet.

  • Wij hebben alle leveranciers met elkaar vergeleken en wij zijn 100% onafhankelijk. Wij tonen alleen de totaalprijzen, dus geen onverwachte verassingen voor u.
  • Alle energieleveranciers hebben meerdere contractvormen.
  • De getoonde contracten zijn nieuwe aanbiedingen, anders dan uw bestaande contract.
  • Overstappen naar een goedkoper energie contract van dezelfde leverancier is ook mogelijk.
  • 80% van de Nederlanders heeft een oud variabel contract dat direct opzegbaar is. U kunt dus direct overstappen.
  • Overstappen is een administratief proces, u hoeft verder niks te doen en u zal tussentijds ook niet worden afgesloten.

Vergelijk energie nu en zie of u geld kunt besparen > > >

Energie overstappen, opzeggen en afsluiten?

Met zoveel energie aanbieders en oneindig veel reclame waar we mee worden doodgegooid is het lastig beslissen. Zelfs voor ons. Wie moeten we nu geloven en wie maakt alle beloften nu daadwerkelijk waar? Wij baseren onze energie adviezen puur op prijs. Voor ons is dat de enige factor die betrouwbaar en meetbaar is namelijk. De goedkoopste energie leverancier hoeft niet per se de beste service te bieden namelijk. Dit laten we geheel aan over, want wij kunnen niet per consument oordelen hoe de ervaring is met een bepaalde energie leverancier toch? Het is net welke ervaring u heeft met een bepaalde energie leverancier met een bepaald probleem. Wij adviseren om via websites als Kassa en de Consumentenbond enige informatie te verschaffen over alle energieleveranciers in Nederland. Tevens kan het lonen om via een forum/discussieboard een onderwerp te starten om zo ervaring te lezen van andere consumenten. Vergelijk alle energie prijzen en stap direct over!

Energie prijzen, vastzetten of niet?

Energieprijzen veranderen eigenlijk constant. Het is daarom lastig te voorspellen of het raadzaam is om energieprijzen vast te zetten ja of nee. Als je zekerheid wilt dan is vastzetten raadzaam. Dan weet u van tevoren wat u betaald zonder verassingen te hoeven verwachten. Aan de andere kant kan het los laten van de energie prijzen geld opleveren. Wanneer de energieprijzen dalen van bijvoorbeeld 0,40 cent naar 0,25 cent dan bespaart geruime tijd 0,15 cent. Echter kan de prijs ook naar boven gaan waardoor u dus meer betaald. Wat sowieso altijd loont is om jaarlijks over te stappen van energieleverancier. Elk jaar komen er weer nieuwe energie aanbieders met nieuwe goedkope energie aanbiedingen waardoor uw oude contract vaak te duur is.
Kijk nu hoeveel U kunt besparen!

Geld besparen? – vergelijk energie en stap nu over!

Via energieoverstap.com kunt u alle nederlandse energieleveranciers onafhankelijk van elkaar vergelijken op verschillende punten. Onderdelen als de energieprijs, service en looptijd van het contract zijn hierbij van belang. Wij willen u laten profiteren van de laagste energieprijzen en goedkoopste energie diensten die op het moment van lezen door verschillende energieleveranciers aangeboden worden. Met energieoverstap.com kunt u in een paar simpele stappen energie vergelijken en direct overstappen naar een goedkopere energieleverancier. De gemiddelde besparing per huishouden is maar liefst 650 euro! Doe nu hier een energie leverancier overstap !